Instagram/Hayley Hasselhoff
Instagram/Hayley Hasselhoff

Fiica actorului David Hasselhoff, celebru pentru rolul din serialul Baywatch, este model plus size, dar și una dintre cele mai discutate vedete de la Hollywood.

Hayley Hasselhoff a călcat pe urmele îndrăgitului ei tată, a ajuns în lumina reflectoarelor, dar este departe de a fi un model conform standarelor cu care ne-am obișnuit, transmite publicația Daily Star.

Hayley Hasselhoff a pozat pentru revista Playboy din Germania

Renumită și pentru fotografiile nud, publicate de revista Playboy din Germania, tânăra, care a împlinit recent vârsta de 30 de ani afirmă că, din punctul său de vedere, frumusețea include și toate formele și dimensiunile diferite.

În momentul în care a apărut pe coperta revistei pentru adulți, în urmă cu doi ani, tânăra preciza că standardele se schimbă în fiecare zi.

Am propriile mele drepturi asupra corpului meu și știu cum îmi place să sărbătoresc asta”, declara Hayley la acel moment.

Tânăra este model plus size de la vârsta de 14 ani: ”Părinții mei mă susțin în tot ceea ce fac”

Tatăl meu mă susține în alegerile pe care le fac pentru cariera mea. Tata și mama mă susțin întotdeauna în ceea ce fac. Sunt în această industrie de la vârsta de 14 ani și sunt model plus size de când aveam 14 ani. Să vadă progresele pe care le-am făcut și unde am ajuns astăzi cred că îi face să mă susțină și mai mult și să creadă în mine și în alegerile pe care le fac în carieră”, a transmis fiica actorului.