Daniella Chivez
Daniella Chivez. Sursa foto: Instagram

Un fotomodel Playboy care vrea să cumpere o echipă de fotbal îl acuză pe patronului clubului de misoginism, afirmând că acesta a crescut nejustificat pretențiile financiare. Este vorba despre Daniella Chavez, în vârstă de 36 de ani, care și-a anunțat intenția de a deveni noul patron al unei echipe din prima ligă din Chile, O’Higgins FC, potrivit digisport.ro. Ea spune că a câștigat suficienți banii în urma activitățile sale de pe rețelele de socializare Only Fans și Instagram, invitând fanii să participe la o strângere de fonduri, care va avea loc pe o platformă unde se încarcă fotografii sau clipuri video cu ea, care pot fi văzute doar dacă se plătește un abonament.

 Manechinul a demonstrat că deține în conturi suma de 5.057.845 de dolari

Actualul patron al clubului de fotbal O’Higgins, Ricardo Abumohor, i-a spus fotomodelului că trebuie să plătească între 10 și 15 milioane de dolari pentru a prelua echipa de fotbal, în timp ce Daniella Chavez acuză că suma a fost majorată nejustificat de mult deoarece conducerea intenționa să vândă echipa cu suma de 5 milioane de dolari. Manechinul susține că are 8 milioane de dolari, acuzând că e discriminată deoarece este femeie. 

Daniella Chavez: Pur și simplu e trist modul în care așa-zișii masculi se comportă în această țară

„ Pur și simplu e trist modul în care așa-zișii masculi se comportă în această țară. Abumohor mă discriminează, ca să nu cumpăr O’Higgins. Scoate clubul la vânzare pentru oricine, dar mai puțin pentru mine, din cauza modului în care am făcut eu bani. Ei sunt o rușine și trebuie să știe și orașul Rancagua că ei nu vor să mi-o vândă mie. Ar putea face lucruri mai bune. Ar putea avea o echipă cu mai mult de 3.5 milioane de dolari pe an, cu întăriri bune și o bună conducere, dar eu sunt femeie și model Playboy, așa că nu merit să am clubul. Așa spune Abumohor”, a scris fotomodelul Daniella Chavez, pe rețelele sociale.

Andreea Antonescu, printre cele mai dorite femei pe coperta Playboy