Ce relație există între Vica Blochina și Bianca Drăgușanu?

Sunt divele capabile să stea în aceeași încăpere fără să se păruiască?

Foto: preluare GSP

Ce relație există, oare, între Vica Blochina și Bianca Drăgușanu? Adică, cu alte cuvinte, ce le unește și ce le desparte pe cele două femei care, pe alocuri, sunt numite „vedete” la noi în țară? Păi, să vedem: amândouă s-au făcut cunoscute printr-un scandal și tot amândouă sunt fane absolute ale operațiilor estetice în exces. În plus, femeile mai împart o trăsătură: cu toate că amândouă sunt cunoscute, nimeni nu știe ce fac ele, cu adevărat, pentru a merita atenția publică de care beneficiază.

Vica Blochina, prietenă „la cataramă” cu Bianca Drăgușanu!

De altfel, o astfel de prietenie nu miră pe nimeni, de vreme ce se știe că „cine se aseamănă, se adună”. Așadar, întrebată de… fani, pe Instagram, în ce relații se mai află cu Bianca Drăgușanu, Vica Blochina a mărturisit că se înțeleg de minune, ba chiar ar fi fost, de curând, la un restaurant împreună. „Cum să nu fiu?? Cu Bianca chiar am fost la masă acum câteva zile…o iubesc și o admir”, a scris Vica pe rețeaua de socializare, citată de Cancan.ro.

Prietena Biancăi, inamica Oanei

Și cum nu poate fi prietenă chiar cu toată lumea, Vica Blochina a menționat că nu același statut îl poartă Oana Roman, în sufletul ei. Cum fiica fostului premier pare s-o fi dezamăgit cumplit pe Vica, „blonda lui Pițurcă” nici nu vrea să mai audă de aceasta. Bine că există, totuși, Bianca Drăgușanu!

Citește și: Nicio surpriză: Bianca Drăgușanu nu crede în școală!