Foto: Facebook/RAJA
Foto: Facebook/RAJA

Societatea RAJA a precizat că lucrările de modernizare care au fost desfășurate la Stația de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța au decurs conform programului.

Pentru executarea acestora, au fost deschise 6 puncte de lucru la care au acționat 9 echipe de intervenție.

Angajații au lucrat, zi și noapte, pentru asigurarea celor mai bune servicii

Echipele de intervenție au fost dotate cu toate utilajele necesare. De asemenea, muncitorii au lucrat la foc continuu pentru respectarea graficului și a termenelor de finalizare pentru lucrările planificate.

Concomitent, alte 5 echipe au acționat la nivelul rețelelor de distribuție din municipiul Constanța, în 5 puncte de lucru. Aici au fost montate dispozitive de măsurare și reglare a presiunii. În plus, au fost montate vane pentru sectorizarea sistemului, armături și instalații de aerisire a conductelor.

Toate acestea au fost necesare pentru evitarea producerii unor avarii.

Atașat vă transmitem o serie de fotografii și înregistrări din timpul lucrărilor executate în cursul nopții trecute, dar și în această dimineață”, se arată în comunicatul publicat de reprezentanții societății pe pagina de Facebook.

Transparență și implicare: Societatea RAJA îi invită pe constănțeni să asiste la lucrările efectuate la Stația de Tratare și Pompare Palas

Cei care dorec să ia câteva cadre de la locurile de desfășurare a intervențiilor sunt așteptați începând cu ora 09.00, la Stația de Pompare și Tratare Palas din municipiul Constanța, bd. Aurel Vlaicu nr. 137. Vom reveni cu amănunte!”, au scris reprezentanții societății.