Lucrările de modernizare de la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța decurg conform planului.

Potrivit unui comunicat emis de societatea constănțeană, echipele RAJA acționează non-stop la Stația de Tratare și Pompare Palas din Constanța pentru modernizare

RAJA S.A. a deschis 7 puncte de lucru la care acționează 12 echipe de intervenție pentru a realiza lucrările de modernizare la Stația de Tratare și Pompare Palas din Constanța

Specialiștii constructorului și cei ai RAJA S.A. lucrează în ritm susținut pentru respectarea graficului de execuție.

Lucrările includ cuplarea noii conducte de aducțiune la grupul de pompare și montarea vanelor de legătură, precum și instalarea de dispozitive de măsurare și reglare a presiunii, vane de legătură pentru sectorizarea sistemului, armături și instalații de aerisire.

Societatea RAJA: ”Amintim consumatorilor că din momentul finalizării tuturor lucrărilor, având în vedere lungimea instalațiilor și a diametrului/debitului acestora, timpul necesar pentru încărcarea cu apă a rețelei de distribuție poate varia între 9 și 12 ore”

Consumatorii sunt avertizați că timpul necesar pentru încărcarea cu apă a rețelei de distribuție poate varia între 9 și 12 ore, iar reluarea furnizării apei potabile se va face progresiv în fiecare sector afectat.

Reamintim că, la finalul lunii martie, mai multe echipe din Constanța au început pregătirile necesare pentru lucrările planificate la Stația de Tratare și Pompare Palas.

Aceste noi lucrări vor consta în înlocuirea unor vane de legătură și realizarea unui by-pass.