Teo Trandafir: „Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu”

Prezentatoarea TV a vorbit despre dezamăgirile pe care le-a avut în dragoste

Îndrăgita prezentatoare Teo Trandafir, de la Kanal D, a recunoscut că în ciuda imaginii sale de femeie puternică, nici ea nu a fost ocolită de suferința din dragoste.

Aceasta a declarat, la emisiunea online a Oanei Radu „Detectorul de minciuni”, că momentul în care persoana pe care o iubea s-a îndrăgostit de altcineva, Teo a fost puternic dezamăgită.

 „Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu. (n.r . De ce noi femeile când ne îndrăgostim, practic, suntem încuiate rău de tot?) Poate dumneata. Eu sunt descuiată… Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui. Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai… Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta…”, a spus Teo Trandafir, potrivit Libertatea.ro.

Teo Trandafir și-a surprins fanii de-a lungul anilor cu schimbari radicale

De asemenea, prezentatoarea TV a mai spus că decepțiile în dragoste pot fi „uitate” mai ușor dacă ieși cu alți oameni sau mergi la terapie. Mai mult, Trandafir e de părere că cel mai nociv lucru pe care îl poți face, după o despărțire, este să te izolezi de toată lumea pentru o perioadă lungă.

 „Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul. La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și cum păcatele mele îl chema? Uitasem cum îl cheamă”, a mai declarat Teo Trandafir.

Reamintim că îndrăgita prezentatoare a declarat, în urmă cu ceva timp, pentru Viva.ro, că ar putea ierta orice într-o relație, mai puțin trădarea. Aceasta este de părere că o relație poate funcționa atâta timp cât există dialog, afirmând că e nevoie și de respect și de înțelegere reciprocă.

„Am ajuns în cel mai bun moment al vieții mele, am o relație minunată cu oamenii care sunt în imediata mea apropiere, sunt exact ce mi-am dorit, am un job pe care mi l-am dorit, sunt mult mai fericită decât majoritatea celor pe care îi cunosc. Sunt sănătoasă, voioasă, înțeleg asta și am înțeles că atragi lucrurile pe care le emani. Fiecare om pe care îl cunoști, dacă știi să îl înțelegi și să îl asculți, îți va schimba viața. Trăiesc intenționat”, a spus Teo Trandafir în acea perioadă.

Citește și: Teo Trandafir, sufletul „tânăr și neliniștit”