Kelemen Hunor

UDMR nu vrea nimic, în principiu. Poate doar un guvern de coaliție, dacă se poate. Astfel, după întrevederea cu președintele Iohannis de astăzi, Kelemen Hunor a declarat:

Citește și: USR-Plus îl trage de urechi pe Klaus Iohannis și îl propune pe Cioloș

„Cea mai bună soluţie ar fi un guvern politic, un guvern care e mai mult decât un guvern PNL, un guvern minoritar. (…) Nu susţinem ideea unui guvern tehnocrat şi nu credem că un guvern minoritar monocolor ar rezista prea mult”, a arătat el în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Cotroceni.

Citește și: PSD s-a prezentat la consultări fără o propunere de premier

UDMR nu vrea alegeri anticipate. A, da, și nici alegeri locale în două tururi!

„Alegerile anticipate trebuie scoase de pe ordinea de zi. Acum România are nevoie de un guvern politic care să beneficieze de un sprijin adecvat. Avem nevoie de un guvern de coaliție care să echilibreze economia națională și să fie preocupat, în primul rând, de prevenirea epidemiei de coronavirus. Din păcate, epidemia a ajuns la granițele țării, iar într-o astfel de situație nimic nu poate fi mai important decât sănătatea publică. Aceasta este poziția UDMR pe care o vom prezenta la consultările de astăzi cu președintele statului. Nu vrem un guvern instabil, ci unul care se poate sta ferm în picioare! Nu ne dorim un guvern tehnocrat, ci un guvern care poate fi tras la răspundere”, a zis Kelemen Hunor

Citește și: PNL, primii la consultări. Ce dorește Iohannis, aia se întâmplă

#News