PNL, primii la consultările cu președintele Klaus Iohannis

Nu e prima oară când Partidul Național Liberal trece pe la consultările cu președintele țării. De fapt, dacă ne amintim bine, nu e prima oară nici pe anul acesta! Așadar, astăzi, în jurul orei 16:00, aceștia au intrat intrat la consultări, stând la masa negocierilor aproximativ 15 minute.

Astfel, liberalii aleg să meargă pe mâna președintelui și să-l lase pe acesta să ia cea mai potrivită decizie – cel puțin din punctul acestora de vedere.

„Așteptăm decizia președintelui. PNL va susține decizia președintelui. Avem convingerea că va lua decizia corectă. Vom acționa în litera și spiritul Constituției, cu siguranță că vom încerca să strângem o majoritate. Dacă se va ajunge la anticipate, va fi rezultatul lucrurilor care se vor petrece în Parlamentul României”, a spus Ludovic Orban, președintele PNL, după consultările de la Cotroceni.”, a declarat Ludovic Orban.

Iată ce spunea Ludovic Orban (PNL) înainte de consultările cu președintele:

„România are Guvern. Chiar dacă sunt premier interimar, echipa guvernamentală își face datoria și rezolvă toată problemele care trebuie rezolvate la nivel guvernamental”

„Mandatul delegației este foarte simplu: PNL va susține decizia care va rezulta în urma consultărilor dintre delegația PNL și președinte și evident în urma consultărilor cu toate formațiunile parlamentare (…) Am văzut atâtea nume de posibili premieri, așteptați deciza președintelui”, a mai declarat Ludovic Orban

”PNL va susține decizia președintelui. Avem încredere în el, între noi și el există un parteneriat pentru România și avem încredere că va lua decizia corectă pe care noi o vom susține. Veți afla la finalul consultărilor decizia președintelui României. Vom încerca să strângem o majoritate. PNL își urmează linia politică, acționează conform legii și Constituției. ”, a declarat Ludovic Orban într-un final.

Citește și: Barna-precautul și premierul X

#News