Horoscop azi, sâmbătă 26 noiembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest principal al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Săgetător cu planeta Jupiter de pe Pești. Expresia acestui unghi astrologic este una mai puțin pozitivă, vorbindu-ne de ipostaze ce țin de: nepăsare, delăsare, indiferență, excesivitate și imoralitate. Cheia, soluția echilibrării energiilor disonante ale acestei zile stă în dezvoltarea unor comportamente și atitudini ce țin de: implicare, seriozitate, înțelepciune, temperație și cinste.

BERBEC

Vă puteți arăta destul de schimbători, dar și cam superficiali, când discutăm de idei și chiar și de principii de viață. Fiți ceva mai prudenți la călătorii mai lungi! Păziți-vă, pe cât vă este cu putință, de excese!

TAUR

Ar fi recomandat să vă feriți de împrumuturi mai mari în această zi! Un prieten mai influent și prestigios vă poate dezamăgi sever! Nu este o zi bună pentru a vă face mari planuri de viitor.

GEMENI

Persoana iubită se poate arăta cumva mai capricioasă și instabilă! Nu este o zi de bun augur nici pentru afaceri în general. Fiți atenți și la un risc mai ridicat de conflicte cu persoane influente în plan social!

RAC

Vi se pot reliefa unele minore dificultăți în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Puteți resimți și unele mici probleme de sănătate. Totodată, ar fi indicat să fiți și ceva mai onești și drepți!

LEU

Din păcate, puteți avea parte de o zi cumva mai tensionată în viața sentimentală, dar și în relația cu cei mici din familie. Vi se mai prezintă și un risc semnificativ de incidente ori de accidente, deci fiți ceva mai grijulii!

FECIOARĂ

O femeie mai matură din familie poate avea parte de unele mici necazuri. Puteți resimți și o stare emoțională cumva mai turbulentă. În viața de cuplu vi se pot reliefa unele riscuri de ceartă!

BALANȚĂ

Încercați să fiți ceva mai concentrați, dar și mai realiști, sub raport mental, intelectual pentru a nu lua mai apoi unele decizii teribil de nepractice! La locul de muncă puteți întâmpina unele provocări destul de semnificative!

SCORPION

Puteți avea parte de unele mici neajunsuri când vine vorba de bani. Nu este o zi fastă pentru chestiuni ce țin de sfera socială a vieții! În dragoste vi se pot reliefa unele ipostaze cam abuzive!

SĂGETĂTOR

Astrele vă preconizează o dispoziție mai agitată și cam dificilă per ansamblul acestei zile, fiind necesar să vă echilibrați starea afectivă! Vi se mai pot ivi și unele neînțelegeri în relația cu un bărbat cu autoritate din familie!

CAPRICORN

O femeie cumva mai în etate poate încerca să vă saboteze în această zi! Puteți resimți și o stare afectivă cumva mai turbulentă și neașezată. Căutați să fiți ceva mai onești și ponderați în comunicare, în discurs!

VĂRSĂTOR

Încercați să fiți ceva mai diplomați în relația cu prietenele, pentru a nu se ajunge la vreun conflict! Vi se preconizează și o tendință de îndatorare financiară semnificativă, fiind util să fiți ceva mai calculați cu banii!

PEȘTI

Nu este o zi tocmai favorabilă pentru întreprinderi majore de ordin social, public! Vă puteți arăta și cumva mai egoiști, vanitoși și dramatici, fiind necesar să vă reformați atitudinea!

Horoscop HashtagNews