Actvitatea SC Construcții Erbașu, una dintre cele mai importante companii de construcții cu capital 100% românesc potrivit Camerei de Comerț și Industrie a României, a fost remarcată și în cursul acestui an. Astfel, ca urmare a rezultatelor înregistrate în anul 2021, compania de construcții a obținut ”Premiul Național, Locul 1” la categoria „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” în cadrul ”Topului Național al Firmelor 2022”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României.

Premiul reprezintă rezultatul activității echipei Construcții Erbașu, echipă, care an de an face posibil ca toate proiectele să devină realitate

„Construim pentru viitor în România”, deviza cunoscutei firme de construcții, oglindește perfect rezultatele obținute de către angajații companiei. Reușitele companiei din anul 2022 sunt reprezentate de proiectele finalizate precum și de cele câștigate, pentru care s-a executat proiectarea și urmează să înceapă execuția. Potrivit declarației lui Cristian Erbașu, cea mai importantă realizare este totuși creșterea numărului de angajați, fără a deteriora calitatea activității așa cum se întâmplă atunci când o organizație își crește semnificativ personalul.

Cristian Erbașu: Până la urmă tehnologizarea și digitalizarea nu mai reprezintă o opțiune, ci o necesitate

„Totodată, știm foarte bine că digitalizarea în construcții este foarte importantă și ne așteptăm ca în următorii doi ani să avem progrese spectaculoase pe toate departamentele în ceea ce privește modernizarea. Avem pregătite peste 50 de proiecte prin care vom modifica procedurile de lucru, modul de colaborare dintre oameni și departamente, până la colaborarea cu terții sau cu beneficiarii. Această digitalizare facilitează integrarea personalului tânăr, mai familiarizat cu astfel de sisteme. Până la urmă tehnologizarea și digitalizarea nu mai reprezintă o opțiune, ci o necesitate”, declară Cristian Erbașu într-un articol publicat în Arena Construcțiilor.

Compania Construcții Erbașu avansează cu lucrările la nivelul variantei ocolitoare a localității Sânmartin din județul Bihor

Pentru realizarea drumului s-a efectuat decopertarea de teren vegetal, a fost îmbunătățit terenul la cota de fundare prin stabilizare cu lianți hidraulici, au fost efectuate operațiuni de așternere, nivelare și compactare strat umplutură și strat balast. La nivelul lucrărilor pentru realizarea podurilor au fost amenajate drumul și platformele tehnologice pentru instalația de forare a piloților. În acest moment se realizează lucrări de forare a pilonilor la nivelul pasajului și se continuă procesul de nivelare și compactare strat balast, au anunțat reprezentanții Construcții Erbașu. Noua infrastructură rutieră va avea o lungime de 5,7km, va fi prevăzută pe lateral cu o pistă de biciclete cu o lățime de 3m și va cuprinde 2 poduri, 2 pasaje, un viaduct, un pasaj subteran pentru biciclete, 11 podețe și 5 intersecții giratorii. De asemenea, vor fi realizate și legăturile rutiere cu D.N. 76 și localitatea Haieu, ce vor avea o lungime totală de 2km. Proiectul este finanțat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Consiliul Județean Bihor și va fi executat de echipa firmei împreună cu partenerii Drumuri Orășenești, Procons Group și Vahostav – SK.

Construcțiile au un viitor frumos!

Vizita studenților pe șantierele companiei Construcții Erbașu, cu ocazia Săptămânii Studentului la Construcții, a oferit ocazia unui prim contact și dialog între actualii și viitorii ingineri. Reprezentanții companiei de construcții au avut ocazia să prezinte studenților de la Universitatea Tehnică de Construcții București – UTCB o parte dintre proiecte și să le împărtășească cunoștințele acumulate în decursul multor ani de activitate. Conducerea firmei Construcții Erbașu le urează multă baftă studenților și își dorește ca tot ceea ce învață în această perioadă să îi inspire și să le fie util. Construcții Erbașu transmite felicitări ASCB – Asociația Studenților la Construcții din București pentru că face posibil că acest eveniment să aibă loc în fiecare an.

Compania Construcții Erbașu a fost înființată în București, ca business de familie în anul 1990, având inițial 20 de angajați. Astăzi, la peste 32 de ani de la înființare și cu peste 1800 de persoane în echipă, este una dintre cele mai importante companii de construcții cu capital 100% autohton din România, conform clasamentului realizat de Camera de Comerț și Industrie a României.

Profesionalismul și calificarea echipei au dus la finalizarea tuturor lucrărilor care au fost începute. Din portofoliul de lucrări finalizate pot fi enumerate stadionul Steaua, stadionul Rapid, sala polivalentă Oradea, bazinul Olimpic de înot și polo Dinamo, hipodromul Ploiești, circuitul turistic Floreasca-Tei, lucrări de reabilitare termică a peste 1080 de blocurilor de locuințe din mai multe orașe ale țării, hotelul Ibis Styles Bucharest Erbas, ansambluri rezidențiale, spitale, clinici medicale, grădinițe, școli, stații de epurare a apei, rețele de apă și canalizare, modernizări de drumuri publice precum și de rețelele termice la nivelul întregii țări.