Președintele României, Klaus Iohannis îndeamnă populația să meargă la alegerile de duminică. Printr-un mesaj video postat pe Twitter, film realizat din colaje de la conferința de presă de la Cotroceni, de miercuri, acesta a ținut să precizeze că s-au luat toate măsurile sanitare pentru un vot fără riscuri.

„În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredințăm responsabilitatea administrării comunităților noastre. De ce este această alegere atât de importantă? Pentru că de cei care vor câștiga depinde ca școala și spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate și problemele de trafic rezolvate.

Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, care în esență se rezumă la purtarea corectă a măștii de protectie, păstrarea distanței, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor și dezinfectarea obiectelor folosite în comun, atunci riscul infectării în secțiile de votare este redus la minimum. De aceea, vă încurajez, dragi români, mergeți la vot în număr cât mai mare și alegeți-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea orașului sau a comunei în care trăiți”, a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj postat pe pagina de Twitter a președintelui.

Citește și: Alegeri locale. Lista candidaților la primăriile și Consiliile Județene din România

#News