Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Un bărbat din Carolina de Nord a câștigat un premiu în valoare de 250.000 de dolari, după ce a răzuit un bilet de loterie, transmite publicația Upi.com.

Potrivit declarațiilor oferite de american, acesta nu ar fi intenționat să-și încerce norocul. Practic, tânărul a cumpărat biletul doar pentru că avea nevoie de rest.

Americanul a luat un bilet de loterie cu scopul de a obține mărunțiș pe care să-l introducă în mașina publică de spălat rufe

Juan Garcia, în vârstă de 22 de ani, din Durham, le-a spus oficialilor Loteriei Educaționale din Carolina de Nord că s-a oprit la University Market din Durham. Bărbatul a povestit că avea nevoie de un magazin care se ocupă de spălarea rufelor.

Prin urmare, tânărul a cumpărat un bilet de ediție limitată Mega Bucks de 5 dolari pentru a-și primi restul în monezi.

Deși a declarat că gestul său a fost unul lipsit de prea mare speranță, Juan Garcia a câștigat cel mai mare premiu, în valoare de un sfert de milion

Nu aș fi sperat. Răzuiam și vedeam doar zerouri”, a precizat bărbatul, potrivit sursei citate. Întrebat de planurile sale, Garcia a spus că acest câștig îl va ajuta să aibă grijă de fiica lui de 6 luni.

Acest premiu este, cu siguranță, un pas uriaș. Vrem să cumpărăm casa visurilor noastre” a adăugat bărbatul.