Captură video Youtube
Captură video Youtube

Cel mai bine cotat ”mâncator” profesionist, Joey Chestnut, a doborât un nou record mondial, transmite publicația Upi.com.

Bărbatul a golit 32 de cutii de floricele de porumb, în doar în 8 minute.

Chestnut este considerat un profesionist și este renumit pentru cele 15 victorii ale sale la concursul anual ”Nathan’s Hot Dog Eating” din New York. Bărbatul are 38 de ani, măsoară 1.83 metri și cântărește 104 kilograme

Americanul, considerat un ”mâncător” de profesie, a acceptat provocarea a mânca floricelele de porumb din cadrul evenimentului Victory Field din Indianapolis.

Aceste eveniment a fost organizat înaintea unui meci de baseball din Liga Minoră, la care au participat jucătorii din Indianapolis și Rochester Red Wings.

Cele 32 de cutii de popcorn cântăreau aproximativ 750 de grame

Chestnut a golit 32 de cutii cu floricele de porumb, în cele 8 minute alocate. Astfel, a doborât recordul de 28.5 porții, care a fost stabilit în Las Vegas, în anul 2021.

Înainte de a începe competiția, americanul a precizat că va trebui să facă pauze pentru a bea apă. Acesta a descris cum lichidul îl va ajuta să mestece și să înghită mai repede, deoarece mâncatul floricelelor va deveni obositor și îi va irita gâtul.

Gâtul meu va fi obosit, așa că va trebui să mestec puțin mai mult. S-ar putea să trebuiască să beau puțin mai multă apă. Floricelele conțin aer, deci…voi și râgâi. Va fi o luptă”, a transmis americanul

Noua victorie a bărbatului marchează cel de-al 50-lea record mondial în ceea ce privește competițiile de mâncat.