Eugen

Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor, și-a anunțat candidatura la președinția PSD și s-a lansat într-o serie de acuzații care îi vizează pe Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, șeful interimar al social-democraților, respectiv secretarul general interimar al partidului. Teodorovici susține că actuala conducere a PSD s-a dezis nedrept de Liviu Dragnea, despre care spune că a fost o persoană incomodă.

„Am avut o relație nu tocmai plăcută cu Liviu Dragnea. Astăzi se dezic de el tocmai cei pe care i-a pus în funcții. Paul Stănescu sau Marcel Ciolacu unde erau? Când spunea Dragnea „culcat”, erau sub mochetă. Eu sunt unul dintre cei care nu au fost la masă cu Liviu Dragnea, nu am dat la vâsle și nu am turnat în pahare”, a tunat Teodorovici.

Fostul ministru al Finanțelor și-a anunțat candidatura pentru șefia partidului și și-a fixat și obiectivele: câștigarea alegerilor parlamentare cu un scor de 40% și intrarea la guvernare a social democraților alături de Pro România și ALDE. „Eu tot timpul am obținut ce am vrut. Lideri se nasc, nu se formează. Eu îmi asum ținte înalte. La parlamentare 40% este ținta pe care eu vreau să mi-o asum pentru alegerile parlamentare. Eu cred într-o alianță pe centru stânga. Pro România este principalul actor și ALDE, dar și cei care au astăzi noi proiecte politice. Menirea unui partid este să guverneze, nu să mimeze opoziția”, a mai spus Teodorovici.

Citește și: Codrin e speriat că s-a micșorat ciolanul PSD

HashtagNews.ro