Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Iar e vorba despre ciolan și cine știe cel mai bine să roadă din el. Codrin e dezamăgit de cei din PSD care nu vor să mai rămână în PSD și face un apel (nu tocmai umanitar) pe pagina de Facebook: ”nu dezertați”. Pe scurt, se ceartă pesediști cu pesediști și ajung la concluzia că s-a cam micșorat ciolanul.

”Rămâneti pe loc și luptați”, țipă Codrin din toți rărunchii și aș înlocui cu ” Rămâneti pe loc și mâncați”. Ce a mai rămas pe oasele bătrânului PSD.

Are Codrin nevoie de cămătarii , pardon, soldații lui? Are. Are nevoie Codrin de susținători? Are. Vreo 700 de oameni au reacționat la postarea cu smiorc-smiorc de pe Facebook:

”Apel către primarii și parlamentarii PSD! Nu plecați! Nu dezertati! Știu cā sunt nemulțumiri enorme, știu că vă este rușine cu noua conducere a partidului, știu că vi se reproșează din teritoriu blaturile care se fac la centru! Știm cu toții, se vede cu ochiul liber!

Am vorbit cu mulți dintre voi în ultimele zile, voi încerca sā discut cu toți! Voi sunteți motoarele partidului și aveți un cuvânt greu de spus. Spuneți-l acum! E timpul sā ne recuperām partidul!

Rămâneti pe loc și luptați! Milioane de români care ne-au votat, care ne-au acordat încrederea lor, speră cā ne vom reveni curând. Nu-i dezamăgiti pe aceștia.”

Fostul secretar general al PSD e nefericit, și-i înțeleg nefericirea. Nu e musai vorba de un partid. E vorba că nimeni nu vrea să rămână într-o companie nefavorabilă.  De asta e speriat. Nu-l vrea nimeni conducător, iar fostul măreț conducător e undeva într-un loc răcoros și se pare că va mai petrece destul timp acolo. Și, da, momentan nu prea mai sunt înalte fețe bisericești prin PSD care să ducă povestea mai departe.

Prin comentarii se dau sfaturi și povețe pentru o posibilă reînviere PSD. Tot prin comentarii, sunt acuzați prieteni pesediști, ca Marcel Ciolacu. Sau Olguța. Sau oricine. Se cere mobilizare și se insistă pe tineretul pesedist. Multe lacrimi, mult circ fără pâine și multe uși închise în nas. Adică, fix ceea ce îl sperie pe Codrin.

Citește și: Florin Roman: ”Principalul vinovat pentru numărul îmbolnăvirilor este PSD”

#News

Foto