Liviu Negoita

Politicul din Sectorul 1 este în fierbere. După ce George Tuță a devenit Președinte de PNL de sector și-a impus voința, așa cum era de așteptat, în forță. Lipsa de eleganță de care a dat dovadă impunându-și (chipurile, propria) voință se pare că are urmări dintre cele mai grave.

Pe surse am aflat că se pregătește un puci electoral. Vechea alianță de consiliu local PSD-PNL de la Sectorul 1 are alte gânduri în ceea ce privește viitorul vot, și anume pare că unii membri ai celor două formațiuni sunt în curs de schimbare de direcție.

George Tuță

Asta înseamnă că George Tuță va primi sprijin doar de ochii șefilor, în realitate votul masiv al celor două formațiuni, bine închegate și trecute prin focul actualei primărițe, va merge către candidatul lui Dan Voiculescu, fostul și viitorul primar, Liviu Negoiță. Chiar dacă Andrei Chiliman îl garantează pe Tuță, jocurile de culise sunt în toi exact la momentul ăsta. Nici măcar datoriile pe care le are Chiliman față de unii, alții, nu vor putea să schimbe ce tocmai se întâmplă.

Este de notorietate faptul că Andrei Chiliman este un supraviețuitor însă se pare că ultimul bal al acestuia pare din ce în ce mai bine conturat ca un mare fiasco. Dar totuși, acesta nemaiavând nimic de pierdut este foarte posibil ca atunci când va vedea cum intră apa în bărcuță să-și negocieze și el un colac de salvare lăsând ”căpitanul” singur în fața realității!

Oricâtă forță brută va folosi Tuță, peneliștii și pesediștii din ”subordinea” lui au negociat deja cu Liviu Negoiță, iar acesta se pare că a acceptat compromisul de dragul fotoliului.

După ce Alianța PSD-PNL va pierde Capitala, va pierde și Sectorul 1, este clar că Piedone și Negoiță vor fi vedetele cu care PUSL, partidul fondat de Dan Voiculescu va defila către alegerile parlamentare unde e foarte posibil să se consolideze mai mult ca niciodată. Și totul din cauza lipsei de tact a candidatului George Tuță!