Cătălin Moroșanu și-a uitat ultimele opt luni

Vrea să își facă academie, pe modelul lui Gică Hagi

„Moartea din Carpați”, așa cum este cunoscut în lumea sportivă Cătălin Moroșanu se află în dilemă în ultima vreme, nu prea mai știe încotro să se îndrepte. Pare că a uitat faptul că este membru al Consiliului Județean Galați, unde a fost ales  pe listele PNL, implicându-se mai mult în domeniul sportiv unde s-a consacrat, și mai puțin pentru bunăstarea comunității care i-a acordat încrederea. Totodată vrea să se reorienteze, mai ales că în perioada următoare nu va putea urca în ringul de luptă.

Mentor la Academia lui Moro

Invitat într-o emisiune TV, la scurt timp după ce a revenit de pe platorurile Survivor (Republica Domincană), Moroșanu a spus că are planuri foarte mari pentru viitor, mai mult, că își dorește o schimbare importantă în viața sa, dar și în carieră. Având în vedere că accidentarea sa de la Survivor implică o intervenție chirurgicală, Moro se reorientează și își dorește înființarea unei academii pentru copii, după modelul academiei lui Hagi, relatează SpyNews.

„Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”, a spus Moro.

Dynamite Fight Show

În urmă cu o săptămână, Moroșanu posta pe pagina sa de „luptător” că va continua să se implice în sportul care i-a oferit numeroase satisfacții. Dar în același timp anunța un eveniment sportiv pe care îl susține, Dynamite Fighting Show, un eveniment cu zece meciuri, dintre care 6 sunt dueluri internaționale.

Ghinioane în lanț

Cătălin Moroșanu pare urmărit de ghinion. La scurt timp după ce a revenit în țară, „Moartea din Carpați” a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins la volan sub influența alcoolului, iar sancțiunea pe care a primit-o nu a fost deloc una mică. Timp de trei luni este pieton și a fost nevoit să achite și o amendă în valoare de 1.305 lei.

Citește și: Moroșanu, accidentat a trebuit să părăsească Survivor