Liviu Dragnea

Liviu Dragnea pare să fie cel mai insistent om care a existat pe fața pământului. Cu toate că nimeni nu-i dă niciun fel de speranță în ceea ce privește eliberarea sa, confruntându-se cu respingere după respingere, acesta nu se lasă și pace. Ceea ce i s-a întâmplat și astăzi, de altfel, când judecătorii ÎCCJ i-au respins o nouă cerere de eliberare, bașca l-au mai și obligat să plătească 200 lei, suma echivalentă cheltuielilor de judecată. Dar să privim partea bună: măcar s-a mai plimbat!

Povestea continuă: Dragnea rămâne la rocoare

„Respinge, ca nefondată, contestaţia declarată de contestatorul condamnat Dragnea Nicolae Liviu împotriva sentinţei nr. 45 din data de 30 ianuarie 2020, pronunţată de Secţia Penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul nr. 11/1/2020. (…) Cu majoritate, admite cererea de sesizare a Curții Constituționale cu excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 598 alin. (1) lit. c) teza a II-a din Codul de procedură penală formulată de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu în dosarul nr. 393/1/2020”, a decis, luni, ICCJ.

Colac peste pupăză, din pricina unor defecțiuni tehnice, fostul lider PSD a vorbit în van, întrucât nu l-a auzit nimeni.

„Din păcate, ceea ce a spus domnul Liviu Dragnea s-a auzit foarte prost şi urmează să facă o adresă către Înalta Curte pentru a remedia acest aspect. Din păcate, nu am prea înţeles mare lucru. Dânsul a susţinut, în esenţă, asta a spus, că se află într-o detenţie nelegală”, a declarat Flavia Teodosiu, avocatul lui Dragnea.

Citește și: Roman, despre PSD: Ciolacu, un fel de Dragnea

#News