C. P. Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu pare să aibă lupte neterminate cu fostul său prieten și dușman, Traian Băsescu. Cel puțin asta ne dă de înțeles ultimul său mesaj postat pe Facebook, în care Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe Traian Băsescu că ar fi un soi de inamic al pensionarilor din toată țara, cu toate că ar încasa vrei două pensii și-o indemnizație de europarlamentar.

Privit cu oarecare detașare acest război dintre cei doi simpatici bătrânei, mai-mai c-ai putea să juri că-i o răfuială dintre doi pensionari, vecini de scară, o răfuială veche, pornită de la cine știe ce conflict minor pe care nu și-l mai amintește în realitate nimeni.

Șicane și bastoane, probleme și dileme.

Călin Popescu Tăriceanu: „Lupta lui Traian Băsescu cu pensionarii continuă.

După ce în 2010 a tăiat pensiile cu 15%, acum este cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor.

Asta se întâmplă când stai pe 2 pensii și o indemnizație grasă de parlamentar european. Da! Cel care le spune pensionarilor să mai strângă cureaua primește: pensie de marinar, pensie de președinte de țară, la care se adaugă cei 20.000 Euro pe lună de la Parlamentul European. La banii ăștia nu prea poți ține cu pensionarii! Mai degrabă cu mogulii ăia pe care îi voia în țepe în Piața Victoriei.

Nu-i așa, Traiane?”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Citește și: Dragnea, campion absolut la încercări eșuate

#News