Florin Roman - PNL

Florin Roman critică moțiunea simplă la care este supusă Monica Anisie. Moțiunea a fost semnată și iniţiată de 93 de deputaţi PSD şi Pro România. Din care rezultă faptul că ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie nu are parte de cele mai bune zile în perioada aceasta. Justițiar de felul lui, Florin Roman alege să îi țină partea colegei sale de partid.

„Moţiunea simplă se desfăşoară în mod neregulamentar, încalcă Regulamentul Camerei Deputaţilor şi o decizie a CCR. Am solicitat trimiterea moţiunii către iniţiatori pentru a fi refăcută întrucât nu pot fi luate în considerare moţiunile simple care finalizează modalităţi specifice moţiunii de cenzură. Dacă vă uitaţi la pagina 4 se solicită demiterea ministrului Educaţiei, au mai fost cazuri când Biroul Permanent a decis trimiterea către iniţiator exact pentru acest motiv”, a afirmat Florin Roman, luni, într-o declaraţie de presă.

Florin Roman crede că PSD-ul nu s-a schimbat

În opinia liderului deputaților PNL, Florin Roman, metodele lui Marcel Ciolacu nu ar fi cu mult diferite față de fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

„PSD-ul, din păcate, nu s-a schimbat nimic, este acelaşi în vremea lui Ciolacu ca şi pe vremea lui Dragnea. Când îi convine interpretează aşa cum îi convine regulamentul, atunci când nu îi convine dă propria interpretare. Din punctul nostru de vedere, astăzi are loc un nou abuz în Camera Deputaţilor. Domnul Ciolacu şi PSD continuă ca în epoca lui Liviu Dragnea”, a mai afirmat reprezentantul PNL. Florin Roman a precizat că ministrul Educaţiei va fi prezent în Parlament.”Tot ceea ce ne dorim este ca aceste moţiuni să aibă loc regulamentar şi în acelaşi mod pentru toată lumea”, a spus Florin Roman.

Citește și: Șerban Nicolae luptă pentru dreptul nostru la aer liber

#News