Ion Cristoiu

Ion Cristoiu, speriat de „agenturile” fasciste care vor să-i limiteze drepturile și libertățile

Ion Cristoiu e un om deștept dar în vârstă. Mult prea în vârstă ca să mai iasă pe stradă când dorește el. Mai exact de-acum încolo Cristoiu va avea voie să iasă pe stradă numai într-un anumit interval orar. Asta dacă nu cumva dovedește că are vreo funcție de răspundere, astfel că lipsa lui din spațiul social ar face planeta să nu se mai învârtă. Eu zic că nu e niciun fel de pagubă dacă nea Ion nu ar mai ieși pe stradă în următoarea perioadă. Lăsați-i netul conectat, asigurați-vă că are medicamente și de-ale gurii și situația e ca și rezolvată.

Dar ce te faci cu depresia și cu paranoia? Nu de alta, însă izolarea naște vedenii, idei bruște și implozie! Nici n-a început bine interdicția asta „severă” a persoanelor de peste 65 ani, că marele jurnalist s-a și simțit hăituit de fasciștii invizibili. Să-l anunțe cineva și pe Ion Cristoiu că fasciștii nu mai sunt la modă de pe vremea când era dumnealui tânăr! Nu de alta, dar se pare că a început să încurce anii. Și nu numai anii, nea Cristoiu pare să fi uitat și sensul cuvintelor. Păi, cum domnule ilustru să ne referim la discriminarea de vârstă invocând „rasismul”?

Dar haideți să vedem ce-l deranjează pe acesta:

„Din start ne confruntăm cu o discriminare de tip rasist în funcție de vîrstă.

Cei sub 65 de ani au mult mai multă libertate de mișcare decît cei peste 65 de ani.

Temeiul acestei măsuri de discriminare tipic fascistă e declarația lui Klaus Iohannis de marți, 24 martie 2020, la finalul ședinței de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19”, declară Ion Cristoiu pe blogul personal.

Citește și: Cristoiu vrea să-l transforme pe Iohannis în ceea ce nu e

#News