Foto: Facebook

Când aude de Belina, Liviu Dragnea începe să facă treișpe-paișpe prin celulă

Cine nu a auzit de Belina? Da, insula aia din Teleorman pe care Liviu Dragnea și ai lui au decis să pună stăpânire. Ba pentru un pescuit cinstit, ba pentru o petrecere cu muzică, dans și alte plăceri ale ochiului și ale trupului.

Dosarul Belina, un amalgam în mijlocul apelor

Vestea bună de astăzi vine de la Tribunalul București, care anunță noi audiezi în cursul zilei. În cazul în care nu știați, la un moment dat, Consiliul Județean Teleorman, unde Liviu Dragnea a fost președinte destul de mult timp, a decis să mute insula Belina, cât și brațul Pavel, de la Apele Române la ei în curte. Pentru că, de ce nu? Putere de decizie ai, mână de fier, nu mai vorbim! Câteva pipăieli pe sub masă, pe piciorul cui trebuie, și ți-ai tras insulă și braț!

În cursul zilei de astăzi vor fi citați noi martori din partea Cobrex Trans, rcompanie esponsabilă cu pilotarea elicopterului ce-l lega pe Dragnea de Belina. Tot azi vor fi luați la bani mărunți și câțiva angajați ai Apelor Teleorman și ai Apelor Române.

Dragnea a scos castane din foc cu mâna lui Sevil Shhaideh

Cu siguranță că Sevil Shhaideh merită tot ce i se întâmplă în acest moment, chiar dacă nu ea a fost vioara întâi a întregii afaceri. Cu toate astea, nu putem să nu admirăm în secret măiestria cu care Liviu Dragnea a scos castanele din foc cu mâna altuia. Drept urmare, Shhaideh este acum acuzată de abuz în serviciu și trimisă în judecată. De ce? Pentru că la momentul respectiv acesta ocupa funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrative.

Când aude de Belina, Liviu se face mic-mic în celulă

Și are toate motivele! Nu de alta, însă dacă totul decurge așa cum ar trebui, în scurt timp ar trebui să își prelungească concediul de la Rahova cu alți ani relaxanți. Firește, știm faptul că momentan el beneficiază de prezumția de nevinovăție, însă putem spera, nu?

Citește și: Dosarul Belina: Fie vremea cât de rea, Dragnea mută Dunărea

#News