Foto: Iulia Kelt

O pisică va candida la alegerile locale din Franța, se pare. Mai exact, partidul de stânga, Le France Insoumise a spus de curând cum că pe lista candidaților lor la locale se află unul special, înzestrat cu patru picioare, o codiță și un set superb de mustăcioare.

Motanul Rec va trebui să-și caute cât de curând costumul de politician, întrucât există o mare posibilitate ca acesta să aibă succes, avându-i în vedere pe iubitorii de pisici de peste tot!

Cu toate că această poveste a început de la o glumă, încet-încet a prins contur și iată-l acum pe motanul nostru candidând din partea partidului de stânga. În momentul în care totul se va concretiza, Rec va trebui să-și facă rost de un nume de om, cu prenume și tot ce trebuie. Pentru a spori credibilitatea candidatului, firește!

Candidatura lui Rec reprezintă o premieră pentru listele „Rennes en commun”, însă și pentru orășelul Rennes în sine, unde o pisică își flutură coada pentru prima dată pe la alergerile locale.

Citește și: De frica Coronavirusului, chinezii își ucid animalele

Rec, ultimul pe listă

E un gest simbolic”, a declarat Felix Boullanger, unul dintre cei responsabili de campania exectorală.

„Chiar dacă vom câştiga 99,9% din voturi, nu ar avea cum să fie aleasă”, a completat Boullanger.

Așadar, cu toate că ne-am fi bucurat să-l vedem pe Rec câștigând, se pare că, în realitate, acesta nu are mari șanse. Chiar și așa, gestul simbolic al francezilor vine în sprijinul conștientizării asupra drepturilor animalelor.

#News