Frații Tate, aduși la sediul DIICOT

Ei vor asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori

Frații Tate au ajuns, miercuri dimineață, la sediul DIICOT, unde vor asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori. Cei doi britanici sunt anchetați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, potrivit g4media.ro.

În același dosar au fost reținute și două românce, despre care se presupune că au lucrat cu cei doi. Ei au fost reținuți de DIICOT în 29 decembrie 2022, iar apoi instanța a admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mascații care au descins acasă la frații Tate, reținuți pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, au gasit, un crocodil acoperit cu pietre albastre, ceasuri de lux, diverse sume de bani, arme albe și un pistol.. Frații milionari mai aveau și un sistem sofisticat de supraveghere, cu minim 16 camere care monitorizau totul în casa dintr-o zonă de lux a Capitalei, dar și în împrejurimile acesteia

Frații milionari mai aveau și un sistem sofisticat de supraveghere, cu cel puțin 16 camere care monitorizau totul în casa dintr-o zonă de lux a Capitalei, dar și în împrejurimile acesteia. 

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special onlyfans. Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede. Dosarul a început în aprilie, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrate în Voluntari de cei doi cetățeni britanici.

Adolescent atacat de șase câini într-o localitate din Teleorman