7 ani de închisoare pentru o femeie din Bihor care și-a ucis fostul iubit

Bărbatul îi propusese o partidă de sex, lucru care a enervat-o pe femeie

Inchisoare
Inchisoare sursa foto pixabay

O femeie din Bihor va sta 7 ani după gratii pentru că și-a ucis fostul iubit. Enervată că bărbatul îi propusese o partidă de sex, femeia a luat un cuțit și i l-a aruncat în piept. În urma rănilor suferite, victima a decedat, potrivit digi24.ro.

Pe lângă pedeapsa cu executare, inculpata nu va avea voie să pună mâna, timp de 12 ani, pe nicio armă, inclusiv cuțite

 Fapta de care este acuzată femeia a avut loc în luna martie. După o relație de 3 ani, ea și fostul iubit s-au despărțit. Într-o seară, bărbatul a venit în vizită la fosta parteneră, care locuia deja cu un alt bărbat. Cei trei au băut împreună pălincă și bere. La un moment dat, fostul iubit i-a propus femeii să întrețină relații sexuale cu el. Enervată de tupeul bărbatului, femeia a luat un cuțit pe care l-a aruncat în direcția fostului iubit, lovindu-l direct în piept.

 Pe parcursul procesului, femeia a susținut că nu și-a dat seama că bărbatul e rănit și că l-ar fi dat afară acasă

Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit în aceeași seară, pe stradă, de o vecină. Fiii bărbatului au chemat Ambulanța, dar nu a putut fi salvat deoarece suferise o insuficiență cardio-circulatorie acută, provocată de lovitura de cuțit. Inițial femeia fusese acuzată de omor. Judecătorii au schimbat încadrarea juridică în lovituri cauzatoare de moarte.

Tribunalul Bihor a arătat că femeia nu a prevăzut că aruncarea cuțitului spre victimă va duce la decesul acesteia. Pe lângă cei 7 ani de închisoare pe care îi are de executat, femeia nu va avea voie, în timpul executării pedepsei și cinci ani după aceea, să folosească niciun fel de arme, inclusiv cuțite. Meteorologii anunță cod portocaliu de viscol pentru anumite zone din țară