Despăgubiri de 1.2 milioane de euro pentru familia unui român mort într-un accident rutier în Italia

Soția bărbatului și cei trei copii rămași orfani vor primi o pensie lunară în valoare totală de 3.400 de euro

Accident
Accident sursa foto pixabay

Familia unui român mort în Italia, în urma unui accident rutier, a primit despăgubiri record în valoare de 1.290.000 de euro. Soția bărbatului și cei trei copii rămași orfani vor primi o pensie lunară în valoare totală de 3.400 de euro, potrivit ziare.com.

Doi bărbați români, în vârstă de 41 și 38 de ani, au murit în accidentul respectiv.

 Tragedia s-a produs pe 5 aprilie 2022, pe autostrada A/4 Torino- Milano, lângă localitatea San Pietro Mosezzo, în jurul orei 05:15 dimineața. Românii călătoreau la bordul unui vehicul Fiat Ducato Maxi, înmatriculat în România și mergeau spre Verona. Ei lucrau în constructii și se întorceau de la o lucrare efectuată în Franța. 

La un moment dat, șoferul român a pierdut controlul volanului, izbindu-se violent de un camion cisternă

Impactul puternic nu le-a lăsat nicio șansă de supraviețuire celor doi conaționali, care nu purtau centurile de siguranță. Ei au fost declarați decedați la locul accidentului. În urma tragicului incident, familia unuia dintre români a primit o despăgubire record de 1.290.000 de euro, dar și plata unei pensii lunare în valoare totală de 3.400 de euro pe lună. Femeia a cerut ajutorul unui avocat italian, dar și al unei firme specializate în obținerea de despăgubiri de la societățile de asigurare. Romsilva vinde peste 20 de mii de pomi de Crăciun