Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Un bărbat este acuzat că a încercat să ascundă o pisică de agenții de securitate de pe un aeroport din America. Persoana în cauză intenționa să zboare din New York spre Florida.

Personalul de securitate de la Aeroportul Internațional John F. Kennedy din New York a observat ceva neobișnuit în radiografia genții unui călător: o pisică clandestină, închisă într-un troler.

Administrația de Securitate a Transporturilor a spus că agenții care monitorizează cu raze X bagajele din aeroport au observat ceea ce părea a fi conturul unui animal, transmite publicația Upi.com.

Sursa foto: Twitter/TSA

Pasagerul a încercat să ascundă animalul de agenții de securitate ai Aeroportului din New York

Geanta a fost deschisă de un ofițer TSA, care a fost șocat să vadă o pisică portocalie vie înăuntru”, a declarat purtătoarea de cuvânt a TSA, Lisa Farbstein, pentru The Washington Post, potrivit sursei citate.

Agenții TSA au povestit Delta Airlines despre descoperire, iar compania aeriană a reușit să-l localizeze pe proprietarul bagajului, care se pregătea să zboare către Orlando, Florida.

Proprietarul bagajului a spus că pisica aparține unui alt membru al familiei sale. Bărbatul a reușit să-și rezerve un alt zbor pentru ziua următoare, astfel încât să poată duce pisica acasă.

Sursa foto: Twitter/TSA

”Hai afară, miau”

Să vedem cum o pisică iese dintr-un troler este o ocazie istorică. Acest CATch a fost făcut de ofițerii noștri care se ocupă de controlul bagajelor. Hai afară, miau. Felinele ca tine trebuie să aibă multe întrebări legate de o călătorie cu avionul”, se arată pe textul postat pe contul de Twitter.