Ce tristețe poartă în suflet Mirabela Dauer

Artiștii au și ei poveștile lor triste de viață

Captură video / preluare Click.ro

Mirabela Dauer este și va fi una dintre cele mai iubite artiste de la noi. La 74 ani, cântăreața reușește, de fiecare dată, să înveselească orice încăpere în care intră. Însă în realitate, Mirabela poartă o cumplită durere în suflet, despre care puțini știu.

A rămas prietenă cu primul său soț

Potrivit propriilor relatări, Mirabela Dauer ar fi rămas prietenă cu primul său soț, Willy Dauer, cel cu care s-a căsătorit la numai 18 ani, „ca să scape de părinți”. Însă acesta nu este singurul motiv pentru care Mirabela a ales să-și lege destinul de al altcuiva atât de devreme. Cei doi se înțelegeau atât de bine, încât deveneau un tot unitar la petreceri, unde reușeau împreună să devină sufletul distracției.

Căsătoria celor doi nu a ținut mult, ci numai cinci ani, însă au reușit să rămână prieteni. Cel mai bun exemplu în acest sens îl reprezintă faptul că Mirabela Dauer a ales să păstreze numele primul său soț.

A doua căsătorie, o amintire tristă

În 1972, Mirabela Dauer se căsătorea cu Dan Traian Popovici. Căsătoria celor doi se termina în 1980, an în care artista punea punct unei perioade dificile a vieții sale, relatând ulterior că Popovici ar fi abuzat-o fizic, în mod constant. Mirabela Dauer și Dan Traian Popovici au avut și un copil, pe Dan Alexandru Popovici care, însă a rămas în grija tatălui după divorț. În momentul de față, artista nu ține legătura cu fiul său.

Tristețea care o macină pe Mirabela Dauer
Mirabela Dauer și fiul / foto: Arhivă personală

„Oamenii se schimbă, el s-a schimbat, dar este atât de înnrăit de oamenii din jurul lui, încât niciodată nu o să-l mai văd. El nu mă cunoaște cu adevărat, e tardiv! Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate. Au fost niște oameni în jurul lui care m-au urât, inclusiv taică-su. Nimeni nu i-a spus nimic bun de mine și atunci el nici nu a fost interesat să afle despre mine. El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască. Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun… nu! Că atunci îmi creez o realitate care nu e și nu va fi. Dacă o vrea Dumnezeu vreodată, lăsam lucrurile să vină. Am făcut tot ce se poate posibil din partea mea. Nu se poate, el este montat de niște oameni. El nu are ce să ierte la mine, dar i s-au spus lucruri rele. Au fost minciuni, oribilități. Noi nu suntem certați, doar despărțiți. Am fost singură toată viața. Pentru mine o persoană care nu are familie e singură toată viața. Eu nu am familie!”, a spus solista în cadrul podcastului Mihai Morar, „Fain și simplu”, citată de Click.ro.

Citește și: Mirela Vaida l-a bătut pe Cabral! Cum a reușit?