Popescu Piedone promite că locuitorii Bucureștiului vor circula gratuit cu mijloacele de transport public în comun dacă va fi ales primar general

Popescu Piedone are și soluții CONCRETE pentru a implementa această gratuitate

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a identificat modalitatea prin care locuitorii Bucureștiului pot circula gratuit cu mijloacele de transport public în comun. Popescu Piedone a precizat, că atunci când și-a lansat contractul cu cetățenii Bucureștiului, a spus că va implementa un proiect prin care locuitorii Capitalei vor beneficia de transport STB GRATUIT.

Popescu Piedone: Am și soluții CONCRETE pentru a implementa această gratuitate.

Potrivit lui Popescu Piedone, în primul rând, există o măsură foarte simplă. Practic, Primăria Capitalei cedează prin licitație publică, spațiile STB – interiorul și exteriorul celor aproximativ 2.000 vehicule STB, spațiile din stațiile STB – pentru afișaj publicitar. Pasul următor este realizarea unui parteneriat public-privat. „Primăria Generală dispune de suprafețe însemnate de hale, unde, spre exemplu, un producător de baterii auto poate să-și desfășoare activitatea de producție, urmând că STB să beneficieze atât de baterii auto necesare flotei, cât și de un procent din profitul companiei”, a explicat Popescu Piedone. Potrivit lui Popescu Piedone, astfel se reușește diminuarea costurilor și creșterea veniturilor.” Nu în ultimul rând, avem soluția cu cei aproximativ 100.000 de metri pătrați de spații comerciale deținute sau aflate în administrarea PMB, care astăzi nu aduc niciun venit Primăriei Generale. Le curățăm, le renovăm și le dăm spre închiriere și astfel, obținem noi venituri!”, a mai subliniat Popescu Piedone.

Popescu Piedone: În Sectorul 5 se lucrează la foc continuu. CÂND PRIMARUL GENERAL DOARME, NOI MUNCIM ÎN INTERESUL CETĂȚEANULUI!