Simona Pătruleasa, în vârstă de 47 de ani, a început de luni să prezinte matinalul Știrilor Kanal D, de la ora 7.00. Aceasta a vorbit, în cadrul emisiunii „Dimineața la noi”, despre prima zi în care a prezentat știrile.

„Să știi că nu a fost grea (n.red. – prima zi la matinal), pentru că eu sunt matinală. Eu mă trezesc foarte devreme. Nu am putut să dorm, așa că m-am trezit la 3. Petreceau oamenii și m-am trezit destul de devreme, dar sunt bine”, a spus Pătruleasa.

De asemenea, aceasta a mărturisit că de ani de zile se trezește de dimineață, își face o cafea și se pregătește pentru ziua ce urmează să înceapă.

Simona Pătruleasea se trezește foarte devreme. Ritualul zilnic ce o pregătește pentru ziua ce urmează

Mă trezeam foarte devreme, îmi făceam o cafea, mă uitam la voi, acum e puțin altfel. Sper să mă obișnuiesc cât mai repede. E puțin altfel”, a mărturisit Simona Pătruleasa, în cadrul emisiunii „Dimineața cu noi”, difuzată pe Kanal D.

Aceasta a mai mărturisit că luni, 23 mai, s-a trezit la 3 dimineața, chiar dacă și-a pus ceasul să sune la 5 fără un sfert.

„Îmi fac o cafea, mă machiez, încerc să mă binedispun. Printre altele vreau să îți mărturisesc că am avut 10 minute în care am ieșit pe terasă și am udat florile, asta nu cred că poți să îți imaginezi. La 5.30 eu udam florile. Am venit repede, repede aici și m-am întâlnit cu colegii din redacție”, a mai spus prezentatoarea TV.

Simona Pătruleasa a declarat anul trecut pentru revista VIVA că munca în televiziune nu presupune doar să prezinți știrile. Aceasta a mărturisit că spatele fiecărui show este foarte multă muncă și oameni care se implică.  

„Nu m-am gândit ce aș face dacă nu aș mai lucra în televiziune. Cred că aș face ceva legat de design interior, aș recondiționa case. Însă este doar un gând, nimic concret. Acum sunt dedicată sută la sută profesiei mele în televiziune”, a spus prezentatoarea TV în acea perioadă.

Citește și articolul: Oana Zăvoranu, atac la Adela Popescu. Ce îi reproșează vedeta