Alertă cu bombă la bordul unei aeronave Tarom

O aeronavă Tarom pe ruta Tel Aviv-București a aterizat de urgență la Istanbul.

O aeronavă Tarom, care efectua cursa Tel Aviv-București, a aterizat de urgență la Istanbul, vineri dimineață, din cauza unei amenințări cu bombă, potrivit g4media.ro. Aeronava se întorcea joi noapte de la Tel Aviv spre Otopeni, iar pilotul a primit un avertisment referitor la existența unei bombe la bord. Echipajul a decis să aterizeze de urgență la Istanbul.

„Compania TAROM informează că din cauza unui avertisment referitor la existenta unei bombe la bord, aeronava care efectua cursa RO 154 Tel Aviv-București a aterizat de urgență pe Aeroportul din Istanbul la ora locală 03:30, în urma deciziei luate de către comandantul de zbor, care respectă procedurile standard pentru astfel de situații. La bord se aflau 88 pasageri”, a transmis compania Tarom.

 Potrivit Tarom, verificările efectuate de către autoritățile abilitate s-au încheiat, iar alerta s-a dovedit a fi una falsa..În prezent, pasagerilor li se acordă asistență la sol pe Aeroportul din Istanbul, iar aceștia urmează să decoleze în jurul orei locale 11:30 către București- destinația finală.

„Regretăm disconfortul creat pasagerilor noştri şi reiterăm faptul că prioritatea companiei TAROM este siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajelor sale,” a transmis compania.

Copil din Suceava, mușcat de un câine abandonat de stăpân