Ciolacu amenință pe Facebook, se răzgândește și șterge

Ulterior, postarea în care acuză Guvernul de furt a fost ștearsă de pe contul liderului PSD

Marcel Ciolacu, liderul PSD a postat, în cursul acestei dimineți, un mesaj controversat pe pagina sa de Facebook, în care anunța că astăzi, în jurul orelor 17:00, va face declarații incendiare cu privire la modul în care actuala guvernare administrează bugetul, acuzând furtul și minciuna administrației centrale.

Social democratul Marcel Ciolacu acuză și șterge

Cu un slogan rimat-împerecheat ca „Le demascăm hoția ca să afle toată România”, Ciolacu pare să vrea să-și dorească să bifeze atât rolul de salvator al țării, cât și cel de poet amator. Una dintre ele trebuie să prindă la public.

„Astăzi o să vă arăt, cu documente, cum fură actuala guvernare banii țării, în timp ce oamenilor le spun că trebuie să strângă cureaua. La ora #17.00 vă voi demonstra într-o conferință de presă cum Cîțu, Orban, Barna și ceilalți lideri ai Coaliției pierzătorilor au camuflat pușculițele de partid în bugetul pe 2021. În vreme ce pentru alocații, pensii, mediul privat românesc sau investiții nu sunt bani! Le demascam #hoția ca să afle toată România!”, a scris Marcel Ciolacu, pe contul acestuia de Facebook.

Ulterior, postarea cu pricina a fost ștearsă. Motivul? Nu îl putem ști cu siguranță, însă îl putem bănui (pentru că tot se poartă teroria conspirației). Astfel, ori președintele PSD a considerat că, în lipsa efectivă a documentelor prezentate publicului larg, cuvântul „furt” este unul nejustificat, care poate intra cu ușurință în categoria „calomnie”, ori și-a studiat mai bine documentele „doveditoare” și a constatat că ele nu fac obiectului unei acuzații de asemenea calibru? Vom afla la ora 17:00.

postarea lui Marcel Ciolacu – ștearsă

„Această postare nu mai este disponibilă, autorul acesteia eliminând-o, ori schimbându-i audiența” – este traducerea aproximativă a mesajului care apare acum, în locul postării inițiale.

Citește și: Ciolacu îl acuză pe Barna: „Vicepremierul a anunțat sec că dezbaterile s-au încheiat”