Ciolacu îl acuză pe Barna: „Vicepremierul a anunțat sec că dezbaterile s-au încheiat”

„Mă pregătesc pentru discuția cu cea mai puternică organizație patronală a țării, Coaliția pentru Dezvoltarea României”, a spus liderul social democraților

După ce ieri se cățăra pe tragediile actuale, cu scopul de a-și mai bifa un pic de capital politic de imagine, Marcel Ciolacu, liderul PSD, revine cu o nouă declarație. Astfel, în cuvinte care, de fapt, nu înseamnă mai nimic (nu ceva concret, cel puțin), Ciolacu face ce știe el mai bine: amenință și promite lucruri pe care le-au mai promis și alții, înaintea lui. Și știm cu toții cum s-a încheiat povestea aceea.

Liderul PSD se pregătește

„Mă pregătesc pentru discuția cu cea mai puternică organizație patronală a țării, Coaliția pentru Dezvoltarea României. M-am tot gândit la cum înțelege actuala putere să dialogheze…”, notează Ciolacu.

Ciolacu, mesaj mai mult sau mai puțin voalat, adresat vicepremierului Dan Barna

Într-o perpetuă acuzație ce îi vizează pe cei care dețin acum guvernarea, Marcel Ciolacu, unul dintre inițiatorii a „mii de amendamente”, este de părere că între PSD și alianța de dreapta nu ar exista o cale de comunicare reală. Și nu din cauza lor, ci din cauza vicepremierului Dan Barna, cel care nu și-ar fi dorit ieri o discuție despre Planul Național de Redresare și Reziliență, anunțând încheierea dezbaterilor, într-o manieră „seacă”.

„Ieri, la doar o oră după ce Coaliția pentru Dezvoltarea României cerea dezbatere amplă și reală pe Planul Național de Redresare și Reziliență, vicepremierul Barna a anunțat sec că, de fapt, dezbaterile publice s-au încheiat! Dacă acesta a fost dialogul puterii cu societatea, pe cel mai important proiect de dezvoltare a țării pentru următorii ani, ar suprinde pe cineva dacă, nici de data aceasta, România nu va profita de oportunitatea de a se dezvolta cu ajutorul sprijinului european??!”, a mai scris liderul PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citește și: Ciolacu „uită” de spitalele regionale promise de PSD