Victor Ciutacu / Ciprian Ciucu

Candidatul susținut de USR PLUS și PNL la Primăria Sectorului 6 s-a văzut, dintr-o dată, atacat de realizatorul TV al Antenei 3, Victor Ciutacu, care l-a acuzat că ar fi susținut în candidatura sa de un interlop. Auzind una ca asta, Ciucu n-a stat pe margine și a decis să-l înfrunte din spatele tastaturii pe Ciutacu, numindu-l „jeg”, amândoi punând, astfel, bazele, unei campanii electorale „curate și educate”.

Ciucu, despre Ciutacu: „Așa arată jegul”

„MocirlA3 preia aceeași manipulare inventată. Este clar că este o făcătură! Vorba aia, până nu te porcărie și A3 parcă nu ești suficient de credibil. Mă confirmă. Micii varani își fac treaba, își justifică existența. Minciuni de la un cap la altul.

Așa arată jegul! Un interlop (?) de care nu am auzit în viața mea mă „susține” pe mine. L-au inventat, l-au scos de undeva, nu știu, și l-au învățat să spună o poezie.

Un mare jeg aces „ziarist”!!! Ciutacu reprezintă ce este mai oribil in „presa” românească. Butaforie de la un cap la altul. Invitat de Ciutacu la „breakingnews”.

Eu nu îmi imaginam că există o asemenea mizerie în acea televiziune și in politică.

Pus în scenă de Mutu, pe bani, e disperat! Cusute cu ață albă, sunt și proști. Înțeleg ca urmează pe Antena3. #pixelul_albastru

Veniți la vot!!!

P.S. CNA este degeaba.”, scrie Ciprian Ciucu.

Ciutacu, mai amenințător ca niciodată

„Penultima persoana care m-a facut jeg a platit. O va face si ultima. Altfel, succes in colaborarea cu Capone si Migdala. Iar tu, Mutule, te scapasi in scaldatoare cand erai mic. Sa pui o cruce mare si rosie in calendar”, scrie Victor Ciutacu.

Citește și: Caramitru: „Dacă câștigă Nicușor – Barna își pierde influența în USR”

#News