Ciolacu „uită” de spitalele regionale promise de PSD

Reacția liderului PSD vine în contextul în care nu există nicio victimă în urma alertei de incendiu de la „Marius Nasta”. Vorbim, în acest caz, de aparatură care ar fi trebuit schimbată de ani buni și de o clădire veche de peste un secol - în lipsa celor opt spitale regionale promise de social democrații lui Dragnea

Cine e vinovat pentru încă o alertă de incendiu? Marcel Ciolacu pare să aibă răspunsul, ca de fiecare dată. Și tot ca de fiecare dată, liderul PSD pare „să uite” cine s-a aflat la guvernare în perioada 2016-2020 și mai ales cine a promis spitale regionale cu nemiluita, dar fost prea ocupat cu legile justiției și oprimarea protestelor pașnice din Piața Victoriei. Și cum uitarea e o binecuvântare în cazul acestuia, Marcel Ciolacu pozează în eroul albsolut și în salvatorul țării – mai, mai, să-l confunzi cu Diana Șoșoacă, în variantă feminină.

„Spitalele ţării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă. PSD va depune amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protecţie împotriva incendiilor. La fel, vom depune un amendament şi pentru a rezolva situaţia minerilor din Valea Jiului”, a declarat Marcel Ciolacu, conform EpochTimes.

Reacția liderului PSD vine în contextul în care nu există nicio victimă în urma alertei de incendiu de la „Marius Nasta”. Vorbim, în acest caz, de aparatură care ar fi trebuit schimbată de ani buni și de o clădire veche de peste un secol – în lipsa celor opt spitale regionale promise de social democrații lui Dragnea, fost lider cu care Ciolacu se afișa, la un moment dat, la pescuit.

Citește și: Șoșoacă a intrat „ca buldozerul” în Institutul „Marius Nasta”

Marcel Ciolacu le dorește guvernanților „mintea cea de pe urmă”

În cursul zilei de ieri, PSD anunța cu surle și trâmbițe că are de gând să introducă amendamente (tot cu nemiluita), invocând soluția ideală și cheia succesului. Asta cu toate că premierul Florin Cîțu a făcut un apel către toți parlamentarii să nu „strice corola de minuni” a țării. Cine o avea dreptate? Cu siguranță nu noi, poporul.

„Bani sunt”, afirmă Ciolacu, sugerând că aceștia nu ar fi alocaţi „în funcţie de priorităţile românilor, ci în funcţie de priorităţile vlor. Nu deficitul bugetar e marea problemă a ţării, ci deficitul vostru de grijă faţă de viaţa românilor!”.

Noi am mai comenta că este vorba doar de un deficit și cam atât.

Citește și: PSD îl sfidează pe Cîțu și anunță că va depune amendamente le buget