Firea susține că Bucureștiul „va intra în colaps”

Social democrata îl acuză pe urmașul acesteia că ar practica „politici” împotriva bucureștenilor

Fostul primar al Capitalei și actual senator PSD, Gabriela Firea, acuză actuala administrație municipală a Capitalei că ar împinge orașul către „colaps”, întrucât „investițiile publice și private urmează să fie suspendate timp de 2 ani”, potrivit unui mesaj lansat de Firea pe pagina sa de Facebook. „Asta vrea primarul dreptei unite împotriva oamenilor! A depus un proiect care va fi dezbatut vineri, prin care suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector”, a adăugat social democrata.

Gabriela Firea preveștește „înghețarea” podurilor, pasajelor, lărgirilor de bulevarde, dar și a noilor construcții rezidențiale ori sociale

Tot potrivit fostului edil, toate astea ar înseamnă că cei afectați direct ar putea fi chiar cetățenii „prin nefinalizarea lucrărilor edilitare, precum și investitorii care plătesc taxe și impozite la stat și care își vor trimite angajații acasă, îngrosånd șirul șomerilor, precum și persoanele vulnerabile, care așteptau un acoperiș deasupra capului.”, a mai spus Firea.

Probabil asta vrea dreapta în Capitală!

Gabriela Firea

În încheierea mesajului său, senatoarea a dat asigurări susținătorilor săi că grupul consilierilor social democrați nu va da curs la „o astfel de aberație administrativă care condamnă Bucureștiul la subdezvoltare iar pe bucureșteni la sărăcire și lipsa unui minim confort”, sfătuindu-i pe ce de la PNL să nu voteze „abuzul dement al primarului căruia nu îi pasă de oameni”. În caz contrar, subliniază aceasta, PNL ar risca să aibă soarta PNȚCD!

„Instituțiile statului sper să își facă datoria. Este și o problemă de siguranța cetățenilor”, conchide fostul primar general al Capitalei.

Citește și: Gabriela Firea nu îl înțelege pe „comunistul” Cîțu