Marcel Ciolacu - PSD

Marcel Ciolacu s-a săturat să fie băiatul bun din PSD

Gata, domnule, Marcel Ciolacu s-a supărat! Așa ceva nu se mai poate! Ce-i cu toată harababura asta? Să se ducă Orban și cu-ai lui acasă odată! Nu de alta, dar pesediștii par să nu-i mai suporte absolut deloc pe liberali. Au dat cu moțiunea în ei, au dat și cu CCR-ul, câtă răbdare să mai aibă și aceștia? Că doar oameni sunt și ei! Și mai ales, cu câte tactici să mai vină? Oricât de deștept ai fi, la un moment dat ți se mai termină și tacticile astea, că doar n-or fi fără număr.

Pur și simplu, Ciolacu nu mai pare să fie mulțumit de nicio variantă, se pare. Ciolacu s-a săturat! Ciolacu și-ar dori, cel mai probabil, revenirea la un guvern PSD, dar asta-i altă poveste!

„PSD nu vota niciun guvern minoritar. Mă bucur că avem cu toții o deducție logică. Astăzi nu ne prezentăm la vot, pentru că este o mascaradă”, a spus președintele interimar ar PSD, Marcel Ciolacu.

De asemenea, acesta s-a declara împotriva și celeilalte variante, și anume de a vota un premier independent, în persoana lui Nicolae Ciucă, așa cum sugerase Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Tăriceanu îi amenință pe parlamentarii ALDE cu ciufuleala

Tăriceanu și Cristoiu, analize politice de mare angajament

Cu toate că a fost acuzat c-ar fi depășit de situație, Tăriceanu se încăpățânează să vină la interval cu alte și alte declarații, prefăcându-se că părerea sa chiar contează în lumea politicii românești. Astfel, aflat la Antena 3, acesta a lansat la apă ideea respinsă ulterior de către Ciolacu, și-anume, de a-l desemna pe independentul Ciucă la șefia guvernului. Cristoiu i-a ținut isonul.

#News