Sacrificiu și onoare, pesediștii au valoare

Sacrificiu și onoare: de astăzi cu până la 1% mai puțină valoare. De onoare n-are rost să discutăm, pentru că știți cum se zice, despre morți numai de bine!

Întrucât, fiind oameni de mare angajament, aceștia, parlamentarii PSD, au decis că vor renunța pe 1% din salariu, tocmai pentru a putea astăzi să-și ia o zi liberă și să nu trebuiască să-și bată capul cu Orban și-ai lui. Un fel de win-win, dar cu un pic de pierdere. Și ce-i o pierdere de 1% dintr-un salariu de parlamentar, oricum? Mai ales când oricum ai ceilalți 99%, care nu-s chiar de ‘colea! Niște eroi, nu altceva!

Pentru că da, asta pățesc parlamentarii PSD dacă nu se prezintă astăzi la votul de învestitură al guvernului Orban, pierd niște bani. Pierzi azi niște bani dar investești (sau învestești) în viitorul pesedist, nu-i așa?

„Ne asumăm acest lucru. Nu vor motiva absentarea şi se va reţine 1%. Este o sancţiune clară a regulamentului. Secretarul, chestorii vor depune această hârtie în Biroul Permanent, care va lua act”, a precizat Cioacu, întrebat despre prezența subalternilor săi la învestirea de astăzi a guvernului Orban.

Citește și: Marcel Ciolacu s-a făcut rău, pentru că așa nu se mai poate

Sacrificiu și onoare, țara asta-i ca o floare

Adevărul este că țara asta de mult și mulți încercată, fix de asta are nevoie. De jocuri de culise, de puneri în scenă a unor planuri second hand și de mult scandal. Continuați, domnilor! Suntem obișnuiți! Sacrificiu și onoare, dar nu pentru noi! Și nu de la voi, asta e clar!

#News