Marcel Ciolacu

Facem congres dacă nu facem Coronavirus!

Facem congres, dar cu o condiție, a zis Marcel Ciolacu despre data la care s-a hotărât programarea acestuia. Caz în care nu moare nimeni de Coronavirus până atunci, vă anunțăm că cei de la PSD au în plan ședințe și congres în data de 29 februarie.

Așadar, prim-agitatorul-șef Ciolacu, pare că s-ar cam fi speriat un pic de pericolele ce mai nou nu mai vin din China, ci din Italia.

Ne permitem să îi dam un pont cinstit lui Ciolacu. Păi, domnule viitor actual președinte, chiar de vine Coronavirusul peste partidul dumneavoastră, puteți organiza oricum congresul! Ați putut voi să chemați locuitorii cimitirelor la votare, dovedind, astfel, puterea nemărginită a celui mai tare partid, așa că puteți și de data aceasta să faceți o șmecherie în sensul ăsta!

„Congresul se va ţine, în principiu, pe 29 februarie, în cazul în care în România nu apar cazuri confirmate cu coronavirus.

Este o decizie clară luată de către toţi colegii mei. În cazul în care nu există acest pericol, un congres înseamnă să adunăm peste 1.500 de oameni, dacă nu există acest pericol şi putem să nu punem în pericol membrii de partid sau primarii sau delegaţii la Congres vom ţine Congresul.

Dacă este Congres, structura votată astăzi este cea de preşedinte al partidului, cinci prim-vicepreşedinţi, opt vicepreşedinţi regionali, secretar general şi primele trei organizaţii pe baza meritocraţiei politice, de drept, în Biroul Permanent Naţional”, a spus Ciolacu, la finalul şedinţei conducerii interimare a partidului.

Citește: Sacrificiu și onoare. Pesediștii sacrifică 1% din salariu doar ca să-l trimită pe Orban acasă

Facem congres? Facem!

#News