C. P. Tăriceanu

Tăriceanu îi amenință cu ciufuleala pe aldiști

Tăriceanu îi amenință pe câțiva aldiști rămași prin partid. O mișcare proasta, s-ar putea zice, având în vedere faptul că, în ultima perioadă, tot mai mulți dintre cei din ALDE au declarat că nu-și mai doresc să facă afaceri cu Tăriceanu. Așadar, de ce i-ai amenința acesta și pe cei câțiva care încă nu au plecat din partid, ai putea să te întrebi?

Însă îl știm pe Călin Popescu Tăriceanu! Nu se pricepe neam la afaceri! Ba chiar ne mirăm cum de a rezistat atât amar de vreme pe scena politică românească (cu toate că a stat mai mult prin culisele acesteia), de vreme ce, în ultimii ani n-a fost nici cel mai bun strateg și nici cel mai norocos.

Cu toate astea, liderul ALDE se încăpățânează să-i ciufulească pe colegii de partid, amenințându-i cu excluderea, caz în care nu vor face ce zice șeful, adică să boicoteze învestirea guvernului Orban de astăzi.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, într-o relație politică cu el însuși

„Conform votului exprimat de către membrii BPEx, fie pe grupul de whatsapp al membrilor BPEx, fie pe grupul preşedinţilor de filială, Biroul Politic Executiv a hotărât ca parlamentarii ALDE să nu participe la şedinţa Plenului reunit al Parlamentului României, de luni 24 februarie 2020, la votul pentru învestirea noului guvern Orban”, extragem din declarația conducerii.

#News