C. P. Tăriceanu

Dacă ieri scriam despre povestea vieții lui Călin Popescu Tăriceanu, „Singur pe lume”, astăzi venim cu niște completări, întrucât președintele ALDE a dat și o serie de declarații cu privire la singurătatea sa, după ce câțiva colegi de partid au anunțat cum că vor să părăsească nava mamă.

Citește și: Singur pe lume, de Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu nu ține pe nimeni cu forța

Nu pricep exact de ce are Tăriceanu ghinionul pe care îl are, de vreme ce știe foarte bine cum se comporte în societate. Atunci când cineva îl părăsește, nu insistă. Își trăiește soarta în liniște și tristețe. Astfel, politicianul a declarat de curând cum că nu are de gând să țină pe nimeni cu forța, dacă nimeni nu-și dorește să-i rămână alături.

„Am aflat că există colegi care poartă discuții. Nu țin pe nimeni cu forța, Dacă oamenii simt că nu mai au atașament de proiectele noastre, unii vor face un pas în afară. Fenomenul migratiei parlamentare este foarte amplu la noi”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Despre plecări și despre capra vecinului Victor Viorel

În încercarea sa de a se mângâia singur pe cap, Călin Popescu Tăriceanu amintește de capra vecinului și povestește cum nu este singurul șef de partid care a fost părăsit de către colegi. O soartă asemănătoare i s-ar fi întâmplat și lui Victor Ponta. Și iată, a supraviețuit!

„Sunt parlamentari care depin doar de venitul de parlamentari. Nu au alte meserii. Atunci cand vin alegeri caută cu ardoare un loc de parlamentar. Caută o solutie facilă”,a completează Tăriceanu.

Doisprezece aldiști au tăiat-o din partid

Aproximativ 12 membri ALDE au decis să divorțeze de Tăriceanu, anunțând că vor părăsi formațiunea cât de curând.

„Un lucru este clar, nu mai avem grup parlamentar. În momentul de faţă, în ALDE eu nu mai rămân. Dar unde şi spre ce zări voi pleca, nu aş putea să vă spun încă. Suntem un grup de parlamentari care vom pleca spre nişte destinaţii. În maxim o săptămână, zece zile, voi anunţa către ce voi merge. Suntem 23 de parlamentari, dintre care minim 12 şi maxim 16 parlamentari vom pleca din ALDE”, a afirmat Calotă, pentru Agerpres.

#News