Ciolacu și Stănescu

Cum ar putea să arate PSD-ul de acum încolo?

Cum să arate, cum a arătat și până acum, doar că în loc de mustață sau de coc, și-a lăsat barbă și a prins un pic de burtă. În rest, toate-s noi și vechi îs toate, întrucât șansele pentru șefia partidului sunt împărțite, cu câteva excepții, între aceiași oameni.

Haideți să dezvoltăm un pic subiectul!

Adevărat este că nu-l mai avem pe Dragnea ca prim-agitator al apelor, și nici pe Viorica Dăncilă, ca prim-orice-om-îi-este-teamă al partidului. De altfel, Viorica Dăncilă a și declarat că nu are de gând să mai candideze la o nouă funcție de conducere și maximă răspundere în cadrul PSD, susținând că are de gând să-i dea votul de încredere lui Marcel Ciolacu. Că tot a fost el băiat de treabă! Despre Dragnea, nu-s multe de zis, întrucât de la Rahova nu-l mai aude nimeni, pereții fiind destul de groși pe-acolo.

Citește și: A fi sau nu fi, Ciolacu președinte?

Marcel Ciolacu, președinte!

Nu vă speriați, nu vorbim despre prezidențiale, deși nimic nu este exclus. Vorbim, însă, despre alegerile interne din PSD, unde acest Viorica Dăncilă cu barbă și fără coc, cică ar avea toate șansele să se transforme din interimar în președinte full-option.

Paul Stănescu, secretar general al PSD

Atunci când vorbim despre Paul Stănescu, deja nu mai e nicio surpriză, acesta reușind să se adapteze oricărui regim sub care a stat, din postura sa de baron local, după cum s-a autointitulat.

Firea și Grindeanu, băcăuanu’ și bănățeanu’

Cei doi fii rătăcitori ai partidului par să fie și ei prim-favoriți la funcțiile de președinți executivi.

Alți prim-vicepreședinți și vicepreședinți zonali

După cum urmează, Manda, Benea și Moldovan reprezintă primele opțiuni pentru a fi numiți în funcțiile de prim-vicepreședinți, în timp ce Gabriel Zetea, Laurențiu Nistor, Doina Fedorovici, Dan Nica, Aladin Georgescu, Mihai Weber sau Marian Mina, poftesc la funcțiile de vicepreședinți zonali.

Toate aceste informații nu sunt oficiale momentan, însă, au toate șansele să devină. Vom vedea!

#News