Marcel Ciolacu - PSD

A fi sau a nu fi, asta-i întrebarea!?

O întrebare retorică, firește! Întrucât, se știe prea bine că orice președinte interimar ar fi avut PSD, a devenit, la momentul potrivit, președinte cu drepturi depline, exact așa cum le place lor.

Astfel, Marcel Ciolacu ne dă emoții și ne ține în ceață cu privire la posibila sa candidatură la șefia social democraților. În lumina celor spuse mai devreme, Ciolacu a anunțat că va da vestea cea mare, cu privire la candidatura sa, în cursul zilei de luni. Încercați să rezistați până atunci!

”Eu o să fac un anunţ cu privire la decizia mea persoană după şedinţa de luni”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: CEX, nervi și PSD

Până una-alta, congresul PSD se va întâmpla, însă nu se știe exact când, pesediștii având în gând două date. Fie 29 februarie, fie 7 martie. O altă noutate cu privire la aceste congres este faptul că se va candida în echipe, însă și pe proiecte politice.

”Pe 29 februarie va avea loc Congresul. În BPN de luni vom avea ultima decizie – dacă e pe 29 februarie sau pe 7 martie, pentru ca toate procedurile legale şi toţi colegii să poată participa la aceste alegeri”, a anunţat, miercuri seară, Marcel Ciolacu.

În același set de declarații, președintele interimar al PSD a mai spus că se vor face anumite schimbări și în Statutul partidului.

Așadar, la întrebarea „a fi sau a nu fi”, răspunsul nu are cum să fie altul decât „da”.

#News