Iulian Bulai

Anestezia salvează România?

Anestezia lui Bacalbașa nu mai face minuni! Cine ar fi crezut că un medic anestezist de talia lui Bacalbașa nu reușește să anestezieze un băiat firav ca Bulai? Nici Nicolae nu mai e ceea ce era odată, se pare! După ce ieri gălățeanul turmentat de nervi i-a aplicat câteva replici de să-l usture pe Iulian Bulai direct în clopot, iată că astăzi acesta încă mișcă și mai și răspunde.

Astfel, cum anestezia nu a avut efect, Bulai sugerează că la intrarea pe ușile Parlamentului, fiecare individ să fie testat psihologic, pentru ca pe viitor să nu mai facă nimeni pe nimeni „clopotar”.

Mai bine clopotar, decât comunist! Mai bine mort, decât anestezist!

„Mai bine clopotar decât comunist! Astăzi, în fața mea, în comisiile reunite de cultură, la audierea ministrului Culturii, l-au lăsat nervii pe deputatul PSD, doctorul Bacalbașa! Susțin obligativitatea testului psiholog la intrarea în Parlament. Asemenea oameni nu ar trebui să mai aibă loc în viitorul Parlament!”, a scris Iulian Bulai, pe pagina acestuia de Facebook.

De ce s-a enervat Bulai?

Pentru că s-a enervat Bacalbașa! Iar treaba asta cu nervii e ca piesele de domino – pică unul, pică toți. Și-apoi, Bacalbașa nu este chiar la prima lui tentativă de-a sări gardul spitalului, fiind bine-cunoscut în mediul politic pentru replicile sale, pe alocuri savuroase, pe alocuri triviale, de cele mai multe ori deplasate.

Citește și: Bacalbașa încearcă să-l anestezieze pe Bulai cu jigniri

Nicolae Bacalbașa în halat
Nicolae Bacalbașa

Bacalbașa, acest Dana Budeanu cu mustață

Dacă stai un pic să-i compari pe cei doi, mai-mai că ai putea să găsești niște asemănări, chit că vorbim despre cele fizice ori despre cele ce țin de conduita morală. Amândoi bruneței, amândoi cam pesediști, amândoi guralivi și cu vorbele la ei, și nu în cele din urmă, amândoi cu suflet de artist.

Citește și: Elevii vor putea trimite profesorii isterici în faţa unei comisii de medici

#News