Victor Ponta / Foto: Facebook

Atunci când lui Victor Ponta i se pune pata pe-un om, mai greu să i se ia. Cam așa se întâmplă și cu râca lui îndreptată împotriva lui Ludovic Orban, cu care știm deja că are de împărțit povești personale – pe care nici nu le uită și nici nu le iartă. Reîncălzind o glumă care n-a fost prea amuzantă nici măcar atunci când era proaspătă, adică cea cu Ludovic-Lucovid, Ponta citează din clasici încercând să fie războinic și spiritual.

Opinia lui Victor Ponta – nimic nou sub soare

„Neuronul lui Lucovid Orban este blocat la o idee fixa – ALEGERI !

Masuri economice ZERO / Agricultura si Industria Alimentara abandonate / bustenii, graul si muncitorii exportati / banii pentru alocatiile pe 1 Iunie nu se dau / pensiile “o sa vedem” / au murit “decat” 1200 de romani de Covid 19 si nimeni nu stie cum va evolua situatia medicala – dar Orban si PNL se gandesc doar la Alegeri!

Ce blestem pe tara noastra! Dupa 30 de ani sa ne conduca tot Orban si Basescu!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Pe de altă parte, Ludovic Orban spunea în felul următor:

„După evaluările făcute de epidemiologi, cel mai probabil în lunile iulie-august vom avea o reducere foarte mare a numărului de cazuri, dacă respectăm regulile şi văd că românii sunt serioşi. De asemenea, a scăzut numărul de îmbolnăviri sub 200. Pentru a face o campanie electorală, ai nevoie ca nivelul epidemiei să fie foarte scăzut şi de o perioadă de timp pentru campanie. Cel mai bun moment pentru locale ar fi sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie. Estimările privind valul al doilea este 15 octombrie – 1 noiembrie. Cam asta este pentru locale.”, a spus Ludovic Orban, la România TV.

Citește și: Lista rușinii se mută de la PSD la PNL. USR dixit

#News