Claudiu Năsui

Lista rușinii a fost publicată de curând de cei de la USR. După cum explică în postarea sa de Facebook Claudiu Năsui, vorbim despre o serie de deputați transferați exact la fotbal, de la clubul PSD, direct la clubul PNL. Cei nouă indivizi ar fi trecut pe nesimțite de la PSD-ul lui Liviu Dragnea, direct în tabăra PNL, după cum susține Claudiu Năsui (USR). De asemenea, Năsui ne povestește despre traseismul pe care deja îl știm cu toții prea bine și despre o așa-zisă coaliție USL care, în realitate, încă ar exista.

Lista rușinii, explicată de Claudiu Năsui: „Traseismul este mecanismul de auto-conservare al mafiei politice. Românii știu deja schema”

”9 deputați care au votat modificările codului penal făcute de Dragnea sunt azi deputați PNL.

Orice ar zice și oricât ar încerca să destabilizeze USR-ul, PNL și PSD nu vor putea niciodată să zică de USR că acceptă traseiști. Asta e o caracteristică pură a vechilor partide.

Când vorbim de PNL și PSD, avem impresia că vorbim de oameni total diferiți. De fapt, nu e chiar așa.

Țin minte, la o ședință a comisiei pentru buget-finanțe, cum președintele comisiei de la PSD i-a răspuns unei deputate PNL că „așa gândea și ea când era în PSD”. Eu nu știam că doamna fusese în PSD. Și îi spun domnului de la PSD care stătea lângă mine „Nu știam că ați fost coleg cu doamna.”. La care el mi-a răspuns „Sigur, păi doar am fost opt ani în PNL”. Cam așa arată clasa politică din România. Aceiași oameni ba cu galben, ba cu roșu. Orice ai face tot USL iese.

Pe 4 iulie 2018, trecea codul penal al domnului Dragnea de camera deputaților cu doar 167 de voturi. Majoritatea era la 165. În zilele acelea se făceau negocieri la sânge pentru orice vot. M-am uitat de curiozitate câți oameni care ieri votau codul penal al domnului Dragnea sunt acum în PNL?

Avem aici lista. 9 deputați. 9 deputați achiziționați prin garantarea de locuri eligibile pe liste la următoarele alegeri parlamentare.

Traseismul este mecanismul de auto-conservare al mafiei politice. Românii știu deja schema. O dată la 4 ani, schimbăm vesta, spunem că suntem „noi” și gata. Scopul lor este unul singur: orice s-ar vota, ei să fie eterni.

Problema e că votând aceiași oameni nu vom avea rezultate diferite. Ba dimpotrivă.”, scrie Claudiu Năsui.

Citește și: Cătălin Rădulescu s-a îmbolnăvit de grapinită cronică

#News