Recompensă pentru prinderea unei femei care a furat de la firma la care lucra

Femeia lucra la o firmă de transport valori de mai mulți ani, zilnic manipulând sume mari de bani.

Poliția din Stuttgart caută o femeie de 42 de ani care este suspectată de furtul a peste 1 milion de euro de la firma la care lucra. Furtul s-a produs la mijlocul lunii octombrie, instanța aprobând acum ca poză suspectei să fie făcută publică, potrivit digi24.ro.

Femeia lucra la o firmă de transport valori de mai mulți ani, zilnic manipulând sume mari de bani.

Pe data de 14 octombrie ea ar fi furat peste 1 milion de euro, de atunci dispărand fără urmă. Anchetatorii suspectează că femeia este deja în străinătate. Identitatea ei nu a fost făcută publică, dar polițiștii susțin că femeia de 42 de ani are 1,74 m înălțime, ochii albaștri-verzui, păr blond platinat și are foarte multe tatuaje pe tot corpul, în special pe brațe. Poliția nu a oferit detalii despre modul în care s-a produs furtul, pentru a proteja ancheta.. Anchetatorii oferă o recompensă de 37.500 de euro celor care pot oferi informații care conduc la prinderea suspectei.

Persoanele care au informații despre caz sunt invitate să sune la (0711) 89905778 sau să trimită un e-mail la stuttgart.pp@polizei.bwl.de.

 Cazul amintește de unul asemănător, produs în 2021, la Bremen, când Yasemin Gündogan, de 28 de ani, care era, de asemenea, angajată la o firmă cu același profil, a sustras aproximativ 8 milioane de euro. Ea  a sunat apoi la serviciu și a anunțat că va lipsi o perioadă, deoarece este bolnavă. Femeia și-a acordat, de fapt, timp ca să dispară. Atunci când a fost descoperit furtul, femeia deja dispăruse și nu se știe nimic de ea nici acum.

David Popovici, mesaj de Crăciun: „Le transmit oamenilor să se relaxeze în această perioadă, să stea cu familia”