David Popovici, mesaj de Crăciun: „Le transmit oamenilor să se relaxeze în această perioadă, să stea cu familia”

David Popovici are câteva zile libere pe care le va petrece cu familia.

David Popovici, cel mai performant sportiv român în 2022, în vârstă de 18 ani, îşi aminteşte cu drag de perioada când îl aştepta cu sufletul la gură pe Moş Crăciun. Anul 2022 a fost un an excepţional pentru David Popovici, sportivul reuşind să atingă recorduri mondiale şi europene şi să devină multiplu campion european şi mondial.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, David Popovici are câteva zile libere pe care le va petrece cu familia. „Le transmit oamenilor să se relaxeze în această perioadă, să stea cu familia, nu strică niciodată o întrunire, noi asta vom face. Este puţin trist că avem nevoie de ocazii să ne vedem cu toţii mai des”, a spus el.

„Crăciunul pentru mine înseamnă să nu pot adormi seara de entuziasm şi să-mi doresc să-l prind noaptea când vine, dar să nu-l văd niciodată de obosit ce sunt şi să dorm ca un buştean. Când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc şi la zăpadă, n-am mai avut parte noi în ultimii ani, dar sper să avem parte anul acesta”, a precizat Popovici.

 Campionul în vârstă de 18 ani nu ştie ce să-i ceară lui Moş Crăciun în acest an. El recunoaşte că-i place mai mult să ofere daruri, decât să le primească.  Deşi n-a avut timp să facă cumpărături,  David Popovici este dispus să le ofere părinţilor săi absolut orice. „Nu m-am gândit ce îmi doresc eu de Crăciun, nici la ce le voi lua părinţilor, dar ştiu ceea ce mă bucură pe mine cel mai mult: să fac cadouri oamenilor dragi. Mereu când ofer un cadou și fac fericit pe cineva mă simt mai bine decât dacă primesc eu ceva. Nu ştiu dacă neapărat anul acesta, dar vreau să le dau alor mei măcar ce mi-au oferit ei de-a lungul vieţii, dacă nu chiar înmulţit”, a adăugat David Popovici.

Popovici n-a fost des cu colindul atunci când era mic, dar amintirile lui legate de Crăciun şi copilărie sunt puternice. Înotătorul are un obiect primit de la Moş, pe care îl păstrează şi acum.

„Cea mai frumoasă amintire cu dimineaţa de Crăciun este de când mi-am dorit şi i-am cerut moşului să devin shaolin şi m-am trezit dimineaţa cu două beţe, de fapt două cozi de mătură, pe care erau scrise cu markerul nişte litere aleatoriu în japoneză… A fost cel mai tare cadou, încă am beţele acelea”, îşi aminteşte David Popovici.

O femeie băută a provocat un accident rutier soldat cu rănirea a doi copii