Sursa foto: Facebook

Codin Maticiuc va fi astăzi, 23 decembrie, casier timp de două ore într-un hipermarket din București pentru o acțiune caritabilă.

Altfel spus, suma încasată de vedetă de la clienții care vor face cumpărături în hipermarketul respectiv va fi înzecită de companie și donată către campania #SpitalePubliceDinBaniPrivați, derulată de fundația Metropolis.

 „Să muncești ca să faci bine, asta consider eu a fi o meserie cu sens. Așa că am acceptat imediat provocarea prietenilor mei de la Kaufland de a fi casier. Cu o condiție. Ca tot ce încasez de la clienți să fie înzecit. Fondurile merg către cei care-și doresc doar să fie sănătoși, nu doar de sărbători, ci tot anul”, a precizat Codin Maticiuc, relatează Libertatea.ro.

Codin Maticiuc: „Să muncești ca să faci bine, asta consider eu a fi o meserie cu sens”

Mai mult, Maticiuc îi așteaptă pe toți prietenii lui cu bani să facă cumpărături pentru o cauză nobilă. „Aștept toți prietenii mei cu bani să vină să-și facă rezerve de finețuri la prețuri bune și cu conștiința ușoară că de 10 ori prețul produsului lui a renovat o secție dintr-un spital din România. Ce ziceți? Cine vine?”, a mai spus Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook.

Campania #SpitalePubliceDinBaniPrivați are ca și scop aducera spitalelor din România la standardele cele mai noi, prin renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Reamintim că Codin Maticiuc a scris o carte despre Nuțu Cămătaru, iar în viitor va lansa și un film pe același subiect. El l-a ales pe bunul său prieten, Mihai Bendeac, să îl interpreteze pe interlopul român.

Actorul și producătorul de film este cunoscut pentru extravaganțele sale din cluburile de noapte, dar și pentru sprijinul pe care îl oferă copiilor cu cancer. Mai mult, el a lansat și un film, „Miami Bici”, o comedie despre doi români ce își încearcă norocul în America.

„Consumatorul de suflete” este cartea care marchează debutul său în lumea scrisului. De asemenea, în 2013, el a înființat propria companie de producție de film (Watch Me Production).

Ce spune Codin Maticiuc despre partenera lui: „E nebună”