În data de 19.12.2019, Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională Bucureşti, a acordat Fundaţiei „Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet” distincţia „Erou Salvator 2019”, fundaţia contribuind în ultimii nouă ani, pe parcursul a celor 18 acţiuni de donare de sânge la salvarea a peste 3000 de vieţi.

“Suntem încântați de primirea acestei distincții care ne onorează. Recunoașterea implicării angajaților Antibiotice în acțiuni de responsabilitate socială menite să  salveze viețile semenilor ne bucură foarte mult. Sperăm ca faptele noastre să reprezinte un adevărat exemplu de urmat pentru alți oameni”, a declarat Ioana Tode, preşedinte al Fundaţiei „Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet”.

Pentru consecvenţa în organizarea acţiunilor de această natură, fundaţia a fost premiată în decursul acestui an de două ori, cu premiul întâi în cadrul Galei CSR Adwards desfășurată de CSR Media și a Galei Donatorului de sânge, organizată de Serviciul Voluntar de Urgență Iași.

“Mulțumim companiei Antibiotice și Fundației Antibiotice – Știință și suflet, reprezentată de doamna Ioana Tode pentru implicarea în promovarea acțiunilor de donare de sânge și organizarea colectelor mobile. Mulțumim, de asemenea, tuturor celor care pe parcursul a nouă ani de colaborare au donat periodic sânge, salvându – se astfel mii de vieți. Premiul oferit în colaborare cu Institutul Național de Hematologie este o recunoaștere a implicării și dăruirii de care dau dovadă salariații  companiei Antibiotice”, a declarat dr. Lavinia Scripcaru, director Centru Regional de Transfuzii Sangvine Iași.

#news